Yhteistyökumppanimme

Pro Pilvipalvelut on koonnut yhteistyökumppaneistaan huippuammattilaisten joukon, jonka avulla asiakkaamme pystyy varmistamaan ja tehostamaan liiketoimintaansa sekä pienentämään juridisia riskejä.

Heidän avullaan on myös mahdollista saavuttaa kustannussäästöjä hyvien vinkkien ja mallien avulla.

 

Rewenda - vakuutusmeklari

Rewenda on asiantuntijayritys, jonka ydinosaamista on vakuutuksin hallittavat riskit.

Yritysten ja julkisyhteisöjen vakuutusratkaisut ovat aina yksilöllisiä. Asiantuntijana ja kumppanina Rewenda auttaa ymmärtämään riskien kattamiseen soveltuvat vakuutukset, kilpailuttaa ne ja vahingon sattuessa avustaa vahingonselvitystyössä.

Asiantuntijamme auttavat vakuutettavien riskien tunnistamisessa, laativat vakuuttamissuunnitelman riskien kattamiseksi ja etsivät vakuutusmarkkinoilta kilpailuttamisprosessin avulla markkinaehtoiset vakuutukset riskien suojaamiseksi.

Asiakkaitamme ovat yritykset ja julkisyhteisöt. Henkilöstömme on tottunut sitoutumaan pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin sekä myös pitkien ja vaativien projektien toteuttamiseen.

Lue lisää: https://www.rewenda.fi/
 

Legalwise - juridiikka

Työturvallisuudesta huolehtimiseen on myös oikeudellinen syy. Työsuojelu on yhteistoimintaa, ja työskentelyolojen kehittäminen edellyttää aktiivista yhteistoimintaa työnantajan ja työntekijöiden välillä.

Juristi voi auttaa varmistamaan, että työturvallisuusasiakirjat ja -käytännöt ovat mahdollisimman pitkälle lain velvoitteet täyttäviä. Lisäksi juristi voi auttaa ongelmatilanteiden ratkaisemisessa. 

Asiakkaamme ovat yrittäjiä, pk-yrityksiä ja yksityishenkilöitä eri puolilta Suomea, jotka haluavat varmistua toimintansa lainmukaisuudesta jo etukäteen tai tavoittelevat nopeaa ja oikeudenmukaista ratkaisua syntyneeseen ongelmaan.

Lue lisää: https://www.legalwise.fi/

 

TTH Turvatapa Tapani Hartikainen ky - työturvallisuuskonsultointi

Tarjoan yritykseni puitteissa työturvallisuuden asiantuntijapalveluja. Minulla on pitkä kokemus turvallisuusjohtamisesta suurteollisuusympäristössä ja alan parhaista käytännöistä yritysturvallisuuden eri osa-alueilta. Osaamista ja kokemusta hyödyntäen tarjoan turvallisuuskonsultointia asiakkailleni. Tuen asiakkaitani turvallisuuskulttuurin kehittämisessä ja vahvistamisessa kohti turvallisempaa ja viihtyisämpää työyhteisöä. 

Lue lisää: http://www.turvatapa.fi/


 

Palvelua toteuttamassa

Nolwenture

Nolwenture vastaa Pro Pilvipalveluiden pilvipalvelun teknisestä toteutuksesta ja on erikoistunut verkkopohjaisten ja mobiilisovellusten suunnitteluun sekä kehitykseen, unohtamatta laaja-alaista asiantuntijaosaamista ohjelmistokehityksen ja sulautettujen ratkaisuiden parissa.

Lue lisää: http://www.nolwenture.com

 

Bittiguru

Bittiguru vastaa Pro Pilvipalveluiden verkkopalveluiden palvelin- ja verkkotunnusratkaisuista ja tarjoaa monipuolisesti palveluita it-ratkaisuihin yrityksille sekä yksityishenkilöille.

Lue lisää: http://www.bittiguru.fi

 

ReadSpeaker

ReadSpeaker on maailmanlaajuinen johtaja verkkotekstin muuntamisessa puheeksi. Vuonna 1999 ReadSpeaker julkaisi kaikkien aikojen ensimmäisen puheen mahdollistavan sovelluksen verkkosivustoille. Nykyään tuhannet verkkosivustot/mobiilisovellukset ja miljoonat käyttäjät eri puolilla maailmaa käyttävät yrityksemme palveluita, jotka muuntavat tekstin puheeksi. 

ReadSpeaker-sovellus muuttaa verkkotekstin puheeksi puhesynteesiteknologian avulla pilvipalveluna, jotta kaikilla on yhdenvertaisesti mahdollisuus sivujen sisältöön – kuten henkilöt, joilla on vaikeuksia lukea esim. lukihäiriön vuoksi, heikkonäköiset, vanhukset, vieraskieliset jne. Kuuntelutoiminto on myös eduksi kaikille, jotka lukevat tekstiä pieneltä ruudulta, kuten älypuhelimesta tai tabletista vaikkapa autossa taikka lenkkipolulla.

Lisätietoa: https://www.readspeaker.com/fi/ratkaisumme/

 

KV-Affairs

KV-Affairs tuottaa Pro Pilvipalveluiden palveluiden ja tietopankkien tekstisisällön. Yritys tekee myös teksti- ja kuva-aineistoa sanoma- ja aikakausilehdille sekä ammatillisille julkaisuille. KV-Affairs tuottaa myös yritysten, järjestöjen ja hankkeiden tiedotusmateriaalia ja ylläpitää asiakkaidensa mediasuhteita. 

 

Markkinointitoimisto Tovari Oy

Tovari vastaa Pro Pilvipalveluiden sähköisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Yritys on erikoistunut laaja-alaisesti digitaalisen markkinointiviestinnän palveluihin.

Lue lisää: https://www.tovari.fi

 

Purkkaviritys

Purkkaviritys vastaa Pro Pilvipalveluiden markkinoinnin visuaalisesta ilmeestä sekä verkkosivustojen suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta varsinaisen pilvipalvelun ulkopuolella. Yritys on erikoistunut graafiseen suunnitteluun ja graafisen alan töihin printistä digitaaliseen sekä verkkosivustojen suunnitteluun ja tuotantoon. 

Lue lisää: https://www.purkkaviritys.fi

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Heräsikö lisäkysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää - jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin palaamme tuota pikaa asiaan!

Palvelua toteuttamassa